|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Antény Kvalitní antény pro příjem televizního vysílání |
|
 |
Skype telefonování zdarma bez PC |
|
|
|
 |
 |
|
|
 |
Připojit reakci do diskuze Nepřijímám pakety
|
|
 |
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Ja jsem si nastavil IP adresu ručně a je po problému.
|
Nejnovější příspěvky v tomto vláknu:
Tak napíš něco chytřejšího Ty , host, 3.8.2012
To teda né , host, 1.6.2012 Jj, určitě takto lze. Ale to nemá nic společného s..., host, 28.5.2012
Ja jsem si nastavil IP adresu ručně a je po ..., host, 28.5.2012 Větší hloupost jsem dlouho neslyšel :-)...., host, 18.5.2012
Ahoj, problém je asi v tom, že router má nas..., host, 18.5.2012
|
 |
|
|
 |
 |
|
host - xxx.xxx.234.1 (?), 1.2.2010 16:42, počet návštěv: 32528 Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Ahoj,
potřebuju radu. Mám doma 3 počítače, všechno notebooky, 2 jedou na Vistách a jeden na XP. Právě s tím posledním mám problém s připojením na internet. Normálně se s ním připojím, ale vůbec nepřijímá pakety, přitom se připojení tváří jakoby bylo vše v pořádku. Signál je v pořádku, zkoušel jsem vypínat/zapínat router, znovu nastavovat WEP, stahoval jsem nejnovější drivery a nic. Jednou jsem vypnul heslo (u routeru) a najednou to šlo, ale když nastavím jakýkoliv bezpečnostní prvek, tak to opět nejde. Nejzvláštnějsí je, že ty ostatní 2 notebooky jedou úplně v pořádku.
Co myslíte, co bych mohl ještě zkusit? Osobně si myslím, že by za to mohl mohl ten router, ale jsem úplný laik, takže jen hádám...
Dík za pomoc
Připojit reakci
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - xxx.xxx.213.23 (?), 18.5.2012 19:42 Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Ahoj, problém je asi v tom, že router má nastavený večší počet IP adres, než má notebook.To znamená, že ak sa zapne notebook, router mu pridelí IP adresu.Niekedy sa trafí do rozsahu IP adres notebooku.Niekedy nie, to sa potom musí restartovať notebook do tej doby, než sa router trafí do rozsahu IP adresy.
Připojit reakci
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |