Dobrý den, potřeboval bych poradit.
Jak již název napovídá mám problém s Wi.Fi připojením k internetu,
Mám 2 Pc a Ntb kde první pc je připojen kabelem přímo k routeru Huawei HG520i a druhé Pc a Ntb dr připojují přes Wi-Fi.
Problém (resp. problémy) je následující: na Pc se většiou přes Wi-Fi připojím ale občas se stane, že mi karta hlásí: žádná síť v dosahu po odpojení a připojení odPc ji systém nenajde (vůbec, jako kdyby v tom portu nebyla) nepomůže restart Pc, prostě se musí počkat až se jí bude chtít. Nevíte kde by mohl být problém? Firewall je vypnut. V době před problémem nebyl v poslední době instalován žádný software. Karta je TP-Link TL-WNN722N
A druhý problém: Na ntb je podobný problés s připojením (př. 2 dny se normálně připojíte a pak nic Buď se nepřipojíte vůbec a systém hlásí nelzese připojit k bezdrátové síti (která je pořád v dosahu, a na síle signálu 5z5) po zpuštěá diagnostyky windows vyodí že: Nelze se připojit ke skryté bezdrátoví síti WFI-VOIP. Přitm síťs krytá není, zabezpečení bylol WPA2-PSK, Poté WPA.PSK a Nakonec WEP s pednastaveným heslem nepomohlo to, v nastavení routeru jsem nic nevyčetl, nepomohl i jeho celkový restart (převedení do stavu v jakém byl nastaven od výrobce) Firewall je také vypnut a software teké nebyl v době před problémem instalován.A nebo se Ntb připojí ale vyskočí připojení je omezeno nebo není navázáno, heslo mám nastaveno dobře (jkože mým v systímu správné)
Ale vzpoměl jsem si že se před nějakou dobou k modemu připojila ještě telefoní jednotka od vodafonu (poskytuje telefoní signál " z internetu ")
Netuší někdo kde by mohla být chyba?